אורז חגיגי

אורז חגיגי

החומרים:

4-5 כפות שמן

שתי כוסות אורז ( המרשם המקורי אומר: עדיף בושמתי, אבל לא מלא!

אני מעדיפה אורז מלא. דואגת להשרות אותו מספיק זמן לפני ההכנה. יוצא משובח!!)

בצל  גדול קצוץ

חצי כוס שמיר קצוץ

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כוס זרעי חמנייה

חצי כוס צנוברים

חצי כוס אגוזי פקאן קצוצים (לרוחב, לא שבורים)

כוס צימוקים

כפית מלח (לכל כוס, או לפי הטעם)

5 כוסות מים רותחים

נייר כסף (מחורר במזלג)

מה עושים עם זה?

לגלגל את השמן על תבנית עגולה או אליפטית, לפזר את הבצל הקצוץ ועליו להניח את האורז.

את כל שאר הקצוצים , הזרעים , האגוזים, הצימוקים והמלח לפזר על האורז.

  את המים הרותחים לשפוך על התבנית המלאה בחומרים, לכסות בנייר כסף מחורר, 

מכניסים לתנור בחום בינוני לשעה וחצי.

 

ללקק את האצבעות!

דיאטה בריאה ומאוזנת

כדי לספוג היטב את האנרגיה מהמזון, 

צלצלו לתאם טיפול שיאצו / דיקור סיני.

טיפול שיאצו, דיקור סיני

ליצירת קשר:

אפרת בנור, מטפלת בשיאצו ובדיקור סיני ( לא אפרת בנאור ולא אפרת בן אור ), צלצלו:054-4525259


השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *